Sponsoring

Met alles wat er nodig is om een wielerronde te organiseren kunnen wij niet zonder sponsoring. Naast een subsidie vanuit de Gemeente Alkmaar is sponsoring de enige bron voor onze stichting.

Voor sponsors zijn er naast de financiële ondersteuning legio andere mogelijkheden om invulling te geven aan het sponsorschap. Bijvoorbeeld in natura om ons zodoende te ondersteunen in het behalen van onze doelstelling, het organiseren van een succesvol en terugkerend evenement.

Ons doel is dat elke sponsor zal profiteren van het positieve karakter welke dit evenement uitdraagt in de regio Alkmaar.

De financiële bijdrage die u als sponsor doet, maakt de Ronde van Oudorp mogelijk en is commercieel interessant voor u.

Laten we gezamenlijk kijken op welke manier u het best kunt meeliften op het positieve imago van ons evenement. Voor uw financiële bijdrage krijgt u zichtbaarheid voor uw bedrijf of merk voorafgaande aan en tijdens de koers.

Uw banner langs het parcours wordt bijvoorbeeld naar eigen invulling fullcolour bedrukt. En er zijn diverse mogelijkheden voor het adverteren in ons Rondemagazine.

Om het u gemakkelijk te maken zijn de kant-en-klare pakketten beschikbaar. Buiten de pakketten om denken we graag mee over wat de meest optimale uitingen is waarmee uw bedrijf of organisatie zal opvallen.

Te denken valt aan:

  • Meedoen met je eigen bedrijfsteam met eigen shirts tijdens de recreantenkoers;
  • Activering van de bezoekers en omwonenden door flyering;
  • Productsampling in goodiebag.

Stuur voor meer informatie graag een bericht naar Maarten Borgers, Rico Kos of Joeri Stoop of via de contactpagina.